Dags för förändring

Dags för lite förändringar! När vi gjorde i ordning min blogg, var vi snabbt ut och tog en bild i trädgården. Den kan jag ha "så länge", sa vi då. Och naturligtvis har den varit kvar, i sex veckor faktiskt. När vi flyttade hit till gården, för fem år sedan, var det vissa saker vi inte visste var vi skulle göra av. Vi ställde in dem i uthusen; det kan stå här "så länge", sa vi även då. "Så länge", har en benägenhet här hemma hos oss att bli väldigt länge. Nåväl, nu tyckte jag det var dags för förändring. September månad har gjort sitt intåg, temperaturen har sjunkit något. Jag kände att jag inte kunde stå kvar i kryddträdgården, med stövlar och ett par sketna shorts på mig. Sagt och gjort. Vi tog bort bilden och ersatte den med en badbild istället. Att bada känns lyxigt och mysigt till hösten. Jag kan inte se att förändringen är genomförd, men fick precis veta att SolSkuggan sett min nya bild. Så det rättar väl till sig så småningom. Designen är också ändrad, undrar just när det syns?


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Du har sååå fint nu Anki. Jag ser mysan i badet, det brukar ta lite tid ibland. Sen ser jag fina stjärnmönster, tycker jag det föreställler, i brunt och mörkorange.
Passa bra nu i höst:)

Postat av: Anki

Kul att du kan se det nya. Jag ser det gamla vanliga. Ska precis tappa upp badvatten och ta mig ett så´nt där skönt bad nu. Härligt att badsäsongen har börjat! Ha det bra!

2006-09-03 @ 19:28:46
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Ninni

Jag tryckte på F5 och vips kom det nya fram...jag känner igen mig i det där...så länge. Gud va tröttsamt!

Du ser ut att ha det skönt ibadet, kramen

2006-09-03 @ 19:50:14
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: svartvitan

Inte så dumt med ett eget SPA.

2006-09-03 @ 20:01:32
URL: http://svartvitan.blogg.se
Postat av: Anki

Ja, jätteskönt med eget SPA. Jag har precis badat nu, men tog som vanligt lite för varmt vatten. Då blev jag lite yr och omtöcknad.

Vad du kan, Ninni! Jag gjorde som du, tryckte på F5, och nya bilden kom fram!

2006-09-03 @ 21:44:10
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Karin

Bilden är toppen, själv har jag också ett badkar jag kan krypa ner i när jag känner mig frusen. Och min särbo har ett riktigt bubbelkar som jag frossar i med massor av bubblor. (jag har inte glömt utmaningen, den kommer endera dagen.....jag lovar)...
hej på dig

2006-09-04 @ 16:15:51
URL: http://Rassel99.blogg.se
Postat av: hildegun

Åhh! Vad det ser härligt ut i badet.
Ha det så skönt.

2006-09-06 @ 20:36:53
URL: http://hildegun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback