Vad blir det för väder?

SMHI har haft svårt göra riktiga väderprognoser. Varför frågar de inte mig? Jag är en sådan där levande väderprognosmakare. Idag på eftermiddagen har jag mått så dåligt. Lite huvudvärk med framför allt totalt orkeslös. Jag har känt mig som en stor portion spaghetti, kokt alltså. Jag har varit törstig, skakis och totalt lealös i kroppen. Pumba har nog känt likadant, tror jag, för han har legat på kökssoffan hela eftermiddagen. Han låg helt utslagen med huvudet hängandes nedanför sofflocket. Vi har alltså känt av åska i luften. Det har inte varit någon i närheten, men jag vet nu att den kommer.

Jag känner också av andra väderlekstyper. Blir nedstämd av regnväder, får fruktansvärt ont i lederna innan det blir snö t ex. Nu börjar det tydligen bli accepterat att prata om det; man benämner det med "biologiskt väder". För flera år sedan var vi i Österrike på semester. Där kunde man i tidningen läsa om det, tillsammans med övriga väderprognoser. Så småningom blir det alltså godkänt även här hemma i Sverige.

Kommentarer
Postat av: Dubbelörnen

Men det finns redan i Sverige!! Tror det var i Expressen jag såg detta, väderlekskartan o nedanför det biologiska vädret.
Jag brukar också känna av åska men idag mår jag toppenbra, så vi får väl se...;)
I morgon har vi grannar på grillmiddag men på söndag ska jag äntligen plantera i alla utekrukor... Längtar så! Ska shoppa loss på Ekenäs!
Kramar

Postat av: Nicoline på Fädernegården

Jag trodde alltid att min mamma överdrev när hon sa att det var regn på gång för hon kände det i kroppen. Nu vet jag bättre för jag känner också av det. Månen verkar också påverka för när det är full måne så kan jag inte sova.

2007-05-26 @ 04:56:37
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: Dubbelörnen

Det blev inget åskväder!!
Men vilken ljuvlig varm natt, njöt av fågelsång o värmen. Sedan så vaknar man upp till detta!!
Kramar

2007-05-26 @ 08:18:49
URL: http://karljohansgarden.blogspot.com/
Postat av: pimpim11

Jag försöker kommentera varje dag men har misslyckats alla ggr få se nu om det lyckas Ha det gott /pimpim

2007-05-26 @ 08:32:20
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag har undrat lite över spalten med biologiskt väder i min tidning. Ett skämt? Men det är alltså verkligen sant. Jag själv har så vitt jag vet aldrig rent fysiskt känningar av väder. Sedan kan jag ju bli grinig på dåligt väder, men det är ju en annan femma!

2007-05-26 @ 09:15:42
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Ninni

Jamen sån är ju jag med...igår var jag helt utslagen hela eftermiddan och kvällen!
Ha en skön dag....kramen

2007-05-26 @ 09:44:52
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Nalle

Känner igen det där !! Ibland är man totalt orkeslös och undrar vad som är "på gång". Har också varit sååå trött den senaste tiden. Knappt fått nåt gjort.
Kramar

2007-05-26 @ 10:33:56
URL: http://nallesfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback