Oro

Idag startar Lovisa, och två tjejer till, sin resa. De ska börja med sol och värme i Thailand. Därefter besöker de Kambodja, Vietnam, Kina, Mongoliet, Ryssland och Finland. De startar som vanliga turister, tar flyget till Bangkok, och avslutar med Finlandsbåten hem i mitten av maj. Däremellan blir det backpacking och de ska bland annat åka Transsibiriska järnvägen.

Tjejerna tycker det är så spännande och kul. Jag tycker inte alls det känns kul, mest oroligt. Lovisa har ju varit i Paris nästan ett år. Det kändes också konstigt när hon åkte dit, men där bodde hon ju hemma hos en familj.

Vi får följa deras äventyr på
www.resdagboken.se

Kommentarer
Postat av: Gisan

Förstår din oro mycket väl... Men det kommer gå hur bra som helst och Lovisa kommer få en oerhörd upplevelse. Kramar...

Postat av: Inga M

Det går säkert bra. De är ju tre stycken och det verkar ju som om det finns resvana också. Det måste ju vara en otrolig upplevelse de har framför sig. Be dem starta en blogg innan så kan de uppdatera Dig hela tiden om läget. Det finns säkert internetkaféer som de kan gå in på. En kollega till mig hade en son ute på runt världen-tur med ryggsäck och han gjorde så. Modren kunde alltså hela tiden få både bilder och text från resan.

2007-02-13 @ 19:19:11
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Nalle

Jag förstår mycket väl din oro. Men tänk ändå vilken upplevelse att resa ut så som de gör.
Va kul att vi kan följa deras resa. Det ska jag verkligen göra.
Kramar

2007-02-14 @ 00:45:27
URL: http://nallesfoto.blogg.se
Postat av: Ninni

Usch jag skulle också vara nervös, men tjejerna kommer att få det så bra så!

Granntjejen åkte runt förra året och jag kunde följa henne i resdagboken, det var jättekul!

Kram till dig från mig på Alla Hjärtans Dag!!

2007-02-14 @ 06:36:57
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Anna

Ja förstår dej. Det är så mycke oro runt de där barna...Men samtidigt måste de ju få leva sina liv...det är så viktigt. Men, de är ju flera och de har varann. Anna

2007-02-14 @ 07:55:29
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Karin

Vilken fantastiskt upplevelse för flickorna. Dock förstår jag din oro, men det kommer säkert att gå riktigt bra, de har ju varandra. Och i de länder de reser i är alla mycket trevliga och gästvänliga......
Ha en bra Alla hjärtans dag / Karin

2007-02-14 @ 09:39:12
URL: http://rachel99.blogg.se
Postat av: Nalle

Kram till Dig på Alla Hjärtans Dag !

2007-02-14 @ 10:05:39
URL: http://nallesfoto.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Förstår nog också hur du känner det men samtidigt ... Vilken upplevelse för tjejerna!! Tids nog sitter de fast mellan 9-5 och lever på sina minnen ;)
Har själv gjort detsamma och var då ännu yngre så nu försöker jag bita ihop och peppa sonen till att göra långresor efter skolan.

Kramar

2007-02-14 @ 10:33:44
Postat av: Sylvia

Ja det är verkligen skola för oss föräldrar när barnen börjar bli vuxna. Lovisa verkar så mogen så de kommer att ha ett enormt utbyte av resan.

2007-02-14 @ 18:25:40
URL: http://pantersylvia.blogg.se
Postat av: Anki

Tack för alla kommentarer! Visst blir det en fantastisk upplevelse för tjejerna. Det är ju nu de ska passa på. Till hösten börjar Lovisa att plugga och sedan blir det inte så lätt att komma iväg. Men det känns i alla fall... Men å andra sidan vet ju jag, att vad som helst kan hända när som helst och var som helst.

2007-02-14 @ 18:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback