Nu är det gjort

Nu är det gjort! Jag har anmält mig till en kurs. En kurs i djurkommunikation. Ni vet att förra veckan skrev jag om Simba, som bara rymmer hemifrån. Några andra bloggare tipsade mig, att jag skulle låta Simba träffa någon djurkommunikatör. Då kom jag på att jag hade tagit en lapp från en anslagstavla. Ja, ni vet, ett anslag och sedan smålappar att riva av, till den som är intresserad. Jag letade i min handväska och fick fram den lilla lappen. När jag tog lappen hade jag inte läst så noga, såg bara vad det handlade om. Nu läste jag noggrant. Aha! Kurs på fredag 13 oktober. Och den går i Eskilstuna. Nära till både tid och plats. Jag funderade lite och var in på en hemsida och läste om Pehr Trollsveden, som är kursledare. Idag när jag kom hem så anmälde jag mig alltså. En riktig flumkurs, säger säkert min dotter nu! Men jag tycker ju det är intressant med flum!

94259-87

Kommentarer
Postat av: Snurran

Inget flummigt alls ! Det är mycket vi inte kan se...Öppnar vi våra sinnen så kommer mycket mer till oss...*vet* Så spännande ,hoppas du kan delge lite här sen...

Postat av: Gunvor

Men åhh va intressant!! Det måste du berätta om sen.. Min dotter har en katt som har lite problem,bl.a. kräkningar. Har varit hos vetr. några gånger, ganska nyligen, oxå. Det är en Rexkatt, innekatt, alltså. Det kanske vore nåt för henne oxå.

2006-10-11 @ 13:00:46
URL: http://mammasbilder.blogg.se
Postat av: Hildegun

Hej Ankie, jag har hittat en artikel ang. katter som "rymmer"tillbaka till sitt förra boende och varför. Har du lust så kan jag maila den till dig.
Men då får du ge mig din mailadr.Min är [email protected].

2006-10-11 @ 13:24:20
URL: http://hildegun.blogg.se
Postat av: Nalle

Å jag brukar inte bli avundsjuk, men nu är jag det. ååå, så roligt och intressant. Lova att du berättar. Tänk om du klarar att "prata" med din katt så den stannar hos er. Nu säger jag igen: ååå!!
Kram

2006-10-11 @ 14:29:15
URL: http://nallesfoto.blogg.se
Postat av: anna

Ha ha vad lustigt. För bara nån timme sen satt jag och ungarna och diskuterade detta att kommunicera med djur och om det verkligen kan funka. Sonen 17 är skeptisk, medan jag och 15åriga dottern är mer öppna för detta. Ska bli kul att höra hur det går...Anna

2006-10-11 @ 17:13:13
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: MammaLena

JAAAAA, hurra!
Hoppas det går bra för er....
/L

2006-10-11 @ 18:38:07
URL: http://momma.blogg.se
Postat av: Anki

Ja, det ska bli spännande med kursen. Det är bara en nybörjarkurs på kvällen. Men jag tror det blir lagom att börja med.Jag lovar er att jag sedan ska berätta hur det varit.

2006-10-11 @ 21:36:38
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Ninni

Va spännande..kissen kanske kan tala om för dig varför den rymmer hela tiden.
Han kanske har ouppklarade affärer på gamla stället!
/Kram

2006-10-12 @ 07:17:45
Postat av: Snurran

..Jag tror att jag kan tala om varför han rymmer...
Han har ett inpinkat revir,som han fick slita hårt för...det lämnar man inte bara så där;)

2006-10-12 @ 08:14:20
Postat av: Sylvia

Oh vad roligt!
Måste få höra hur det går.
Funderar själv på att gå någon kurs.
Halva Älta har varit hos Gabriella Raastad som också har kurser. Fast de är veckokurser. Trollsveden har jag hört talas om. Blir nog jättebra.

2006-10-12 @ 10:37:40
URL: http://pantersylvia.blogg.se
Postat av: Anonym

gissa!....varför [email protected]....

2006-10-12 @ 13:33:21
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Karin

Jag är nyfiken och vill gärna höra hur det går...vill veta varför katten rymmer.
Jag har provat på min häst och enligt damen gillar inte min häst att kallas Rassel (hon heter Grandmas Rachel.....och inte fan kan stå och kalla henne det).....så jag valde i detta fall att inte tro.....

2006-10-12 @ 14:46:52
URL: http://rachel99.blogg.se
Postat av: gunsan

Ankitankar... du är suverän... vad du sen får av det är JUST det du upptäcker under och efter kursen. Håller en tumme för dig och Simba och en bra instruktör!
Jg såg på TV vid nyår för "längesedan" den kvinnliga talaren med djur namn? igen? Det började då med att alla ville prata med djur. Själv prövade jag med mina två bröder-Hundar - och i ett annat rum de låg... tänkte jag med bilder och såg dem komma fram till en skål med filmjölk. som båda åt ur tillsammans( de skilldes åt att äta ur samma med mat annars) Och de hade aldrig smakat fil före detta... Båda kom samtidigt och drack tillsammans och var samms... den känslan var KANON...och det skedde med vishet om att de ej hörde vad jag gjorde...med hjälp an dåvarande husse...
EN-LYCKO-SPARK-KRAM :)

2006-10-16 @ 00:48:02
URL: http://gobbe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback